1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6

Eind mei zal Mike weer in competitie komen. Hij start dan in de Ronde van Noorwegen, daarna volgt de ZLM Tour en eind juni het NK op de VAM-berg. Op zondag 17 april beëindigde Mike zijn voorjaar in Parijs-Roubaix, inmiddels alweer vier weken geleden. 

Tour of Norway
Mike is op dit moment op de Sierra Nevada. Vanaf begin mei verblijft Mike op meer dan 2000 meter hoogte op en rond deze Spaanse bergketen. Samen met Nathan zal hij van daaruit doorreizen naar de naar de Tour of Norway. Deze zesdaagse rittenkoers begint 24 mei.

ZLM Tour
Op 8 juni gaat Mike ook in de ZLM Tour van start. Mike was in 2019 de laatste winnaar van deze Nederlandse etappewedstrijd. Op zondag 12 juni eindigt deze wedstrijd in Rijsbergen. De Limburgse supporters kunnen Mike weer van dichtbij aan het werk zien in Zeeland, Brabant en Limburg. Vooral de rit op vrijdag 10 juni is extra interessant, al zijn de ritten gemaakt voor de sprinters. De renners starten op 10 juni in het Midden-Limburgse Heythuysen en finishen in Buchten.

NK
Op vrijdag 24 juni zal Mike het NK betwisten in Drenthe. Opnieuw is de finish op de VAM-berg. Het programma wordt eenmalig aangepast. De nationale titelstrijd bij de profs is niet op zondag, maar op vrijdag gepland. Om logistieke redenen is gekozen het NK niet samen te laten vallen met de nabij de Col du VAM verreden TT in Assen.