Agenda 2020 Supportersclub

In de vergadering van dinsdag 3 maart had het bestuur van de supportersclub de activiteiten voor dit jaar vastgesteld. Hieronder de activiteiten:
- Parijs – Roubaix;
- openingsrit in de nieuwe AGU-wielerkleding:
- NK Drenthe (Wijster);
- Ronde van Spanje en
- jaarlijkse Supportersdag in Ysselsteyn.

Lees meer...

Nieuwsbrief van 8 maart online

Zojuist is de nieuwe Nieuwsbrief gepubliceerd. Alle supporters krijgen hem automatisch aan hun mailbox. In het nummer 22 informatie over de activiteiten van de Supportersclub, de ontwikkelingen rond het coronavirus en de gevolgen voor het wedstrijdprogramma van Mike. Verder de uitbreiding van de redactie met Bram Muijtjens en een aantal nieuwe rubrieken, die in iedere Nieuwsbrief terugkomen.

Lees meer...

Wielercafé Venray met Mike, Wout en Peter

Op donderdag 28 november om 20.00 uur is er in de Schouwburg van Venray een wielercafé met Mike en met Wout Poels. Kaarten kosten € 15,00 en zijn te verkrijgen via de website van de Schouwburg 

Lees meer...

Nog geen supporter; snel aanmelden dan!

Door de bijzondere prestaties van Mike worden er steeds meer wielerliefhebbers lid van de Supportersclub van Mike Teunissen. U bent al voor € 10 lid. U krijgt dan een leuk welkomstcado, de wielercap van de Supportersclub (zie afbeelding). 

Lees meer...

Fietskleding Mike te bestellen tot 1 februari !

Een tijd geleden zijn de supporters geïnformeerd over de fietskleding van Mike Teunissen. Het definitieve design is nu bekend (zie hieronder). Flink wat supporters hebben zich al aangemeld voor diverse kleding. De bestelling is alleen als je officieel geregistreerd bent als supporter van Mike Teunissen bij de supporsclub.

Er is keuze uit:
- een volledig wielertenue, bestaande uit shirt en broekje voor €100,-;
- alleen een wielershirt voor €45,- en
- een supportersshirt voor €15,-.

Lees meer...

Foto's supportersdag 2019 online

De foto's van de Supportersdag staan vanaf 20 oktober online. Dank aan fotograaf Hein van Bakel uit Deurne.

Klik hier voor de foto's.

Back to Top