Tussenstand Challenge

Op deze pagina zie je de meest actuele tussenstand in de Piëlrundje Challenge 2020-2021. De stand wordt regelmatig bijgewerkt. De datum is aangegeven boven het klassement.
De gereden tijden op het Strava-segment 'Piëlrundje totaal official 2020' zijn bepalend voor het klassement. De uitgebreidere info staat hier.

Lees meer...

Supportersdag online op 19 november

Morgen (donderdag 19 november) houdt de supportersclub Mike Teunissen een 'aangepaste supportersdag'. Helaas zijn ze door maatregelen rondom Covid-19 genoodzaakt om het op een andere wijze te doen. De avond begint om 20.00 uur en kan middels de livestream via de Facebook pagina van Roelanzia. Klik hier

Lees meer...

Nieuwsbrief van 17 juni online

Deze week is de nieuwe Nieuwsbrief gepubliceerd. Alle supporters krijgen hem automatisch in hun mailbox (soms ook in de SPAM-box, dus let op!). In het nummer 23 informatie over voor het wedstrijdprogramma van Mike vanaf 1 augustus. Verder supporter Bram Muijtjens, die zich voorstelt en een terugblik op de eCompetition. Tot slot ook een artikel over de nieuwe wielerkleding voor de supporters.

Lees meer...

Piëlrundje Challenge 2020-2021

In de voorbereiding op de online Supportersdag van 19 november werd het idee geboren om een Challenge te organiseren. Op onze jaarlijkse supportersdag rijden veel supporters samen met Mike een toertocht van ongeveer twee uurtjes. Door de coronamaatregelen was dat dit jaar niet mogelijk. De Piëlrundje Challenge was daarom een perfect alternatief.

Lees meer...

Nieuwsbrief nummer 24 online

Vandaag is de nieuwe nieuwsbrief gepubliceerd. Alle supporters krijgen hem automatisch in hun mailbox (soms ook in de SPAM-box, dus let op!). In het nummer 24 kijkt Ger terug op het coronajaar 2019. Ook beantwoordt Mike vragen over zijn korte wielerseizoen en stellen wij supporter Jens Driessen aan u voor. Tot slot  - en ondanks de beperkende corona maatregelen - zullen de supporters Mike ontmoeten op donderdag 19 november in een digitale meeting vanuit ons clublokaal Roelanzia. Alle supporters ontvangen natuurlijk een uitnodiging.

Klik hier om de Nieuwsbrief nr. 24 te downloaden.

Afhalen wielerkleding supporters Mike op 3 juni

Het is een aparte periode waar we met zijn allen doorheen moeten gaan. Als eerste hopen we dat jullie allemaal nog gezond zijn in deze tijd. Ook op het gebied van wielrennen is het een aparte situatie. Het is tot nu toe een wielerjaar met helaas maar één wedstrijd van Mike. Dit bericht is bedoeld voor de supporters die een wielertenue en/of supportersshirt hebben besteld.

Lees meer...

Back to Top