Supportersdag Mike op zaterdag 6 november

Het wielerseizoen van Mike zit er voor dit kalenderjaar alweer op. Na heel wat mooie koersen gezien te hebben eindigde het jaar toch iets minder voor Mike, want in zijn laatste koers voor dit jaar kon Mike niet van start gaan wegens ziekte. Al met al gaan we toch terugblikken op een jaar met vele mooie momenten en ook weer verder kijken naar volgend seizoen. Dit willen we met jullie gaan doen op zaterdagmiddag 6 november tijdens onze jaarlijkse Supportersdag. Hoe ziet de middag eruit?

Lees meer...

Met supporters naar het WK in Leuven

Op zondag 26 september zijn twaalf leden van de Supportersclub Mike Teunissen naar het WK in Leuven toe gegaan. Om 09.00 uur 's ochtends zaten we al bij Roelanzia aan de koffie om daarna met een busje en een auto naar het treinstation in Aarschot te gaan. Vanuit deze locatie hebben we de stap naar de stad Leuven genomen. Omstreeks 11.30 uur liepen we vanuit het station in Leuven direct tegen het lokale rondje in Leuven aan.

Lees meer...

Tour-Toto Supportersclub Mike Teunissen

Op zaterdag 26 juni maakt Mike zijn opwachting in de Tour de France 2021. Om hier wat meer aandacht aan te besteden heeft het bestuur van de Supportersclub een heuse 'Tour-Toto' opgesteld. Wie wordt dé kenner van de Tour de France 2021? Alle leden van de supportersclub kunnen hieraan meedoen. Het enige wat je moet doen is alle onderstaande vragen te beantwoorden in een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.naar de Supportersclub voor zaterdag 26 juni 12:00 uur.

Lees meer...

Contributie 2021

We zijn blij om te zien dat velen van jullie de contributie voor dit jaar al hebben overgemaakt. Voor diegene die dit ontschoten is geldt de volgende mededeling.

Lees meer...

Nieuwsbrief nummer 25

Op 29 april is de nieuwe nieuwsbrief verzonden aan alle leden van de supportersclub
Met een update over de vorderingen van Mike na zijn blessure, een korte voorbeschouwing op de Ronde van Hongarije, vragen aan supporter Johan Swinkels en een gesprek met performance coach Tim Heemskerk. Natuurlijk ook nieuws van het bestuur van de supportersclub. En natuurlijk nog veel meer........

Lees meer...

Tussenstand Challenge

Op deze pagina zie je de meest actuele tussenstand in de Piëlrundje Challenge 2020-2021. De stand wordt regelmatig bijgewerkt. De datum is aangegeven boven het klassement.
De gereden tijden op het Strava-segment 'Piëlrundje totaal official 2020' zijn bepalend voor het klassement. De uitgebreidere info staat hier.

Lees meer...

Back to Top