Tour-Toto Supportersclub Mike Teunissen

Op zaterdag 26 juni maakt Mike zijn opwachting in de Tour de France 2021. Om hier wat meer aandacht aan te besteden heeft het bestuur van de Supportersclub een heuse 'Tour-Toto' opgesteld. Wie wordt dé kenner van de Tour de France 2021? Alle leden van de supportersclub kunnen hieraan meedoen. Het enige wat je moet doen is alle onderstaande vragen te beantwoorden in een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.naar de Supportersclub voor zaterdag 26 juni 12:00 uur.

Lees meer...

Contributie 2021

We zijn blij om te zien dat velen van jullie de contributie voor dit jaar al hebben overgemaakt. Voor diegene die dit ontschoten is geldt de volgende mededeling.

Lees meer...

Nieuwsbrief nummer 25

Op 29 april is de nieuwe nieuwsbrief verzonden aan alle leden van de supportersclub
Met een update over de vorderingen van Mike na zijn blessure, een korte voorbeschouwing op de Ronde van Hongarije, vragen aan supporter Johan Swinkels en een gesprek met performance coach Tim Heemskerk. Natuurlijk ook nieuws van het bestuur van de supportersclub. En natuurlijk nog veel meer........

Lees meer...

Tussenstand Challenge

Op deze pagina zie je de meest actuele tussenstand in de Piëlrundje Challenge 2020-2021. De stand wordt regelmatig bijgewerkt. De datum is aangegeven boven het klassement.
De gereden tijden op het Strava-segment 'Piëlrundje totaal official 2020' zijn bepalend voor het klassement. De uitgebreidere info staat hier.

Lees meer...

Piëlrundje Challenge 2020-2021

In de voorbereiding op de online Supportersdag van 19 november werd het idee geboren om een Challenge te organiseren. Op onze jaarlijkse supportersdag rijden veel supporters samen met Mike een toertocht van ongeveer twee uurtjes. Door de coronamaatregelen was dat dit jaar niet mogelijk. De Piëlrundje Challenge was daarom een perfect alternatief.

Lees meer...

Supportersdag online op 19 november

Morgen (donderdag 19 november) houdt de supportersclub Mike Teunissen een 'aangepaste supportersdag'. Helaas zijn ze door maatregelen rondom Covid-19 genoodzaakt om het op een andere wijze te doen. De avond begint om 20.00 uur en kan middels de livestream via de Facebook pagina van Roelanzia. Klik hier

Lees meer...

Back to Top