Nieuwsbrief van 17 juni online

Deze week is de nieuwe Nieuwsbrief gepubliceerd. Alle supporters krijgen hem automatisch in hun mailbox (soms ook in de SPAM-box, dus let op!). In het nummer 23 informatie over voor het wedstrijdprogramma van Mike vanaf 1 augustus. Verder supporter Bram Muijtjens, die zich voorstelt en een terugblik op de eCompetition. Tot slot ook een artikel over de nieuwe wielerkleding voor de supporters.

Lees meer...

Afhalen wielerkleding supporters Mike op 3 juni

Het is een aparte periode waar we met zijn allen doorheen moeten gaan. Als eerste hopen we dat jullie allemaal nog gezond zijn in deze tijd. Ook op het gebied van wielrennen is het een aparte situatie. Het is tot nu toe een wielerjaar met helaas maar één wedstrijd van Mike. Dit bericht is bedoeld voor de supporters die een wielertenue en/of supportersshirt hebben besteld.

Lees meer...

Nog geen supporter; snel aanmelden dan!

Door de bijzondere prestaties van Mike worden er steeds meer wielerliefhebbers lid van de Supportersclub van Mike Teunissen. U bent al voor € 10 lid. U krijgt dan een leuk welkomstcado, de wielercap van de Supportersclub (zie afbeelding). 

Lees meer...

Wielertenue supportersclub Mike uitgereikt

Afgelopen woensdag kon in clublokaal Roelanzia de nieuwe wielerkleding worden afgehaald van de Suppotersclub. Het mooi geel-zwarte tenue werd door AGU geleverd en werd ontworpen door Ike Groen. De kledingset bestaat uit een wielertricot, wielerbroek en een T-shirt. De set heeft slechts een oplage van 35 stuks en is daardoor een 'collectors item' te noemen en eigenlijk alleen maar voor de échte liefhebber. Mike mocht uit handen van voorzitter Willie Koonings ook een exemplaar in ontvangst nemen. Naast de opdruk van de Supportersclub staat op de achterzijde de podiumfoto in de Tour.

Lees meer...

Agenda 2020 Supportersclub

In de vergadering van dinsdag 3 maart had het bestuur van de supportersclub de activiteiten voor dit jaar vastgesteld. Hieronder de activiteiten:
- Parijs – Roubaix;
- openingsrit in de nieuwe AGU-wielerkleding:
- NK Drenthe (Wijster);
- Ronde van Spanje en
- jaarlijkse Supportersdag in Ysselsteyn.

Lees meer...

Fietskleding Mike te bestellen tot 1 februari !

Een tijd geleden zijn de supporters geïnformeerd over de fietskleding van Mike Teunissen. Het definitieve design is nu bekend (zie hieronder). Flink wat supporters hebben zich al aangemeld voor diverse kleding. De bestelling is alleen als je officieel geregistreerd bent als supporter van Mike Teunissen bij de supporsclub.

Er is keuze uit:
- een volledig wielertenue, bestaande uit shirt en broekje voor €100,-;
- alleen een wielershirt voor €45,- en
- een supportersshirt voor €15,-.

Lees meer...

Back to Top