Bijna 1,5 miljoen hits in 2019!

In totaal bezochten 34.384 unieke bezoekers het vorig jaar de website van Mike. Het aantal hits kwam heel dicht bij de 1,5 miljoen met 1.492.551. In juli sloegen de stoppen door met het succes in de Tour, vooral daardoor zal waarschijnlijk de site op de zaterdag het meest bezocht zijn.  Vooral op wedstrijddagen beginnen de bezoekers op het einde van de middag te klikken. Tot 22.00 uur blijft het dan druk op www.miketeunissen.nl.

Lees meer...

Inhaalrace in de cross stopt op plaats vier

De tweede veldrit van deze winter had Mike gepland in Sint-Michielgestel. Ondanks een prima performance in Boxtel op 22 december was hij voor de start wat minder hoopvol gestemd. Een vrije korte startstrook en dat vanaf één van de laatste startposities was meer dan lastig. Ook was het parcours smal en de bochten waren ontelbaar. Dus inhalen zou een flink karwei gaan worden.

Lees meer...

Terugblikken op de droomdag met Mike

Op het einde van het jaar wordt er op allerlei manieren teruggekeken. De jaaroverzichten en ook de statistieken vliegen om je oren. Zaterdag 6 juli werd door de gele trui van Mike natuurlijk een gedenkwaardige dag. Bijna alle media keken de laatste dagen terug met Mike op deze droomdag.

Lees meer...

Prettige feestdagen

Het was een fantastisch jaar! Ik wil jullie allemaal bedanken voor de geweldige support. En voor iedereen alvast fijne feestdagen. Op naar een mooi, gezond en sportief succesvol 2020!

Mike

Lees meer...

Mike overtuigend naar winst in spannende Boxtelse veldrit

Pas in de laatste ronde slaagde Mike erin om zijn Belgische rivaal Jens Gijs definitief te lossen en kon hij 'op zeker' de laatste modderstroken nemen op weg naar de streep die bijna in de smurrie verdwenen was. Boxtel kreeg een gedroomde winnaar in het regenballet op recreatieplas De Langspier. Achter Gijs knokte Kelvin Bakx zich naar de derde plaats.

Lees meer...

Pittig jaarprogramma voor Mike in 2020

Het afgelopen jaar kenmerkte zich natuurlijk vooral door de ritzege en de gele trui in de Tour de France. Dat staat buiten kijf. Maar ook de eerste hoogtestage in de Sierra Nevada en de voortdurende top tien klasseringen in het najaar waren opvallende feiten in het wielerjaar 2019. Zo stonden er in oktober 86 wedstrijddagen achter zijn naam. Geen enkele Nederlandse renner stond vaker aan de start.

Lees meer...

Back to Top