Hammer Series met Mike weer in vertrouwde geel-zwart

Na drie dagen – vooraan in het peloton – in een roze leiderstrui over de wegen rond Duinkerke te hebben gekoerst, staat Mike vrijdag in het vertrouwde geel-zwart aan de start van de Hammer Series in het Noorse Stavanger. Met ploeggenoten Dylan Groenewegen, Amund Grøndahl Jansen, Pascal Eenkhoorn, Jonas Vingegaard en Maarten Wynants levert hij drie dagen strijd met andere wielerploegen op verschillende onderdelen.

Lees meer...

Verhoeven: "Mike gaat mee met Dylan naar de Tour"

Ploegleider Nico Verhoeven zit op dit moment in de Vierdaagse van Duinkerke met de sprinttrein van Dylan Groenewegen. In een interview voor 'Wielerflits' gaf hij aan dat Tony Martin, Amund Grøndahl Jansen en Mike de sprints gaan doen in de komende Ronde van Frankrijk. Daarmee staat vast dat Mike op zaterdag 6 juli in Brussel aan de start staat voor zijn tweede Tour de France. In 2017 debuteerde Mike in de Tour in het tricot van Team Sunweb. Hij krijgt de voorkeur op Timo Roosen.

Lees meer...

Mike maakt reuzensprong in UCI-ranking

Mike heeft in de nieuwe UCI-ranking een reuzensprong gemaakt. Hij steeg negenennegentig plekken en staat nu op de 105e plaats. In de Vierdaagse van Duinkerke behaalde 260 punten. In totaal heeft hij nu 639 punten. Hij is nu de dertiende Nederlander in het klassement. Alaphilippe leidt nog steeds voor Tom Dumoulin en Jakob Fuglsang. Mathieu van der Poel staat op een elfde plaats.

Back to Top