De klassiekers wachten: van de capi achter Milaan naar de kasseien voor Roubaix

De klassiekers wachten!  Aanstaande zaterdag begint Mike aan 'zijn' klassiekers, de wedstrijden waarin hij in het verleden  nadrukkelijk heeft laten zien dat hij mee kan strijden met de besten. De rij opent met Milaan-San Remo, een koers die overigens voor het eerst op zijn programma staat.

Lees meer...

Met supporters naar de Ronde van Vlaanderen (7 april)

Mike is inmiddels begonnen aan het nieuwe seizoen met wedstrijden rondom Valencia in Spanje, de Algarve in Portugal en de Omloop van het Nieuwsblad.  Het is wellicht niet aan de uitslagen te zien, maar hij rijdt fantastisch.  Met name in de Algarve heeft hij laten zien vorm te hebben. Dat belooft wat voor de voorjaarsklassiekers.  Maar eerst rijdt Mike de etappekoers Parijs-Nice.

Eind maart beginnen de Vlaamse klassiekers met als hoogtepunt de Ronde van Vlaanderen op 7 april.  Het voorseizoen wordt afgesloten met de wedstrijd voor Mike: Parijs-Roubaix op 14 april.  Na het voorseizoen is het NK en daarna mogelijk de Tour de France.  

Lees meer...

Ploegwerk: "De besten bleven vooraan over en George zat daarbij"

Egan Bernal (Sky) heeft Parijs-Nice op zijn erelijst gezet. De Colombiaan werd bestookt door zijn landgenoot Nairo Quintana, maar hield in Nice voldoende seconden over. De zege in de slotrit was voor Ion Izagirre (Astana). George Bennett arriveerde na het werk van Mike en de andere renners van Jumbo-Visma in de groep met de meeste klassementsrenners.

Lees meer...

Back to Top