Ysselsteynse specialiteit voor Mike en ... "het komt ooit goed"

Als enige van de Supportersclub - want corona - belde secretaris Johan Swinkels  vanmiddag aan bij Mike en Corine in Rosmalen. Uiteraard mocht Mike een cadeautje uitpakken. Geen echte verrassing vormde de zak M&M's. Zo'n foto uit het Amsterdamse ziekenhuis vraagt een reactie, maar bijzonder was een fles met 2 liter Pruuf 'r mar blond, een  speciaalbier uit Ysselsteyn, gepromoot door Stef en Tamara Koonings die in carnavalsdagen optreden als zangduo Pruuf Mar. 

Lees meer...

Na val in afdaling moet Mike zijn hoogstestage afbreken en mist wellicht deel voorjaar

Een steentje op het wegdek in een  afdaling tijdens het trainingskamp van Jumbo-Visma werd Mike vanmiddag fataal. Hij ging tegen de grond. Zondag vliegt hij van Tenerife naar Nederland voor verder medisch onderzoek.

Lees verder voor updates.

Lees meer...

Mike traint noodgedwongen even door: Ronde van Valencia uitgesteld

Helaas moet Mike nog even wachten op zijn eerste wedstrijd in 2021. Door de huidige coronasituatie in de Spaanse regio Valencia moet  de organisatie de wedstrijd voorlopig uitstellen. Er wordt wel gezocht naar een alternatieve datum. De planning was dat Mikes seizoen woensdag 3 februari zou beginnen met de Spaanse etappekoers.

Lees meer...

Klassiekers en Tour de France: het programma dat Mike zelf had willen uittekenen

Eind vorige week mocht vriendin Corine Mike uitzwaaien bij de luchthaven. Hoewel hij al samen met Timo Roosen een privékampje had georganiseerd, ging seizoen 2021 nou echt begonnen. Tijdens het trainingskamp aan de Spaanse Costa Blanca ging hij zich met zijn ploegmaats – in veilige bubbels – voorbereiden op de eerste koersen en overleg plegen over zijn programma. Vanuit zijn hotelkamer gaf hij deze week al een kijkje in zijn geïsoleerde coronaleven en lichtte hij zijn voorlopige programma kort toe. Het verhaal van de complete ploeg werd vrijdag 23 januari via een podcast (link) gepresenteerd.

Lees meer...

Eindejaarsserie De Limburger met Mike

Journalist Robin van der Kloor van Dagblad De Limburger publiceerde in de eindejaarsserie op 30 december een uitgebreid interview met Mike. Natuurlijk staat in deze serie een terugblik naar het wielerjaar 2020 centraal. Een jaar, dat Mike snel wil vergeten! Ook worden hem in de rubriek "Je moet kiezen' elf dilemma's voorgelegd.

Lees meer...

Fiets magazine met artikel over Piëlrundje Challenge

Begin december werd de supportersvereniging benaderd door de redactie van het Fiets magazine. Het maandblad bestaat al bijna 40 jaar en wordt gemaakt door en voor fietsers. We maakten daarom een afspraak met de technische redacteur Menno Grootjans en fotograaf Remco Veurink. Met z'n vieren verzamelden we ons bij 'suppportershome' Roelanzia.

Lees meer...

Back to Top