Mike leidt Groenewegen naar winst en sluit seizoen af als 4e

Mike had alle reden om met zijn handen in de lucht over de finish te gaan op Neeltje Jans: Groenewegen wint, zelf sluit hij een droomseizoen af met een vierde plaats. Ook vandaag bleek hij weer de ideale ploegmaat om Dylan Groenewegen naar de winst te leiden. In de plenzende regen zette hij  hem perfect af, waardoor deze geen moeite had om in de prestigesprint de snelle Viviani en De Kleijn te kloppen.

Lees meer...

Vol moraal naar laatste koers in Zeeland

De Tacx Pro Classic van aanstaande zaterdag is voor Mike de laatste wegkoers van zijn mooie wegseizoen 2019. Deze wedstrijd, die werd aanvankelijk verreden onder de naam Ronde van Midden-Zeeland, begint om 12.30 uur in Middelburg en eindigt na 200 km rond 17.00 uur op de stormvloedkering Neeltje Jans. Mike verschijnt daar aan start met zijn ploeggenoten Dylan Groenewegen, Timo Roosen, Taco van der Hoorn, Maarten Wynants en Bert-Jan Lindeman.

Lees meer...

Supportersdag op 19 oktober

Na het WK heeft Mike nog een aantal wedstrijden. Het seizoen wordt afgesloten met onze jaarlijkse Supportersdag op zaterdag 19 oktober bij Roelanzia in Ysselsteyn. Het programma op deze dag start om 12.30 uur, waarna de liefhebbers om 13.00 uur - samen met Mike - een wielertocht van ca. 60 km op de racefiets afleggen.

Lees meer...

Zevende plek in Famenne Ardenne Classic

Mike is vandaag in Marche-ne-Famenne als zevende geëindigd in de bijna gelijknamige wedstrijd, de DH Famenne Ardenne Classic. De Belg Dimitri Claeys won de koers met een tempoversnelling in de laatste kilometer. Hij bleef Baptiste Planckaert en Mikes ploegmaat Timo Roosen enkele seconden voor.

Lees meer...

Kleine wijziging in wedstrijdprogramma

Mike zal morgen van start gaan in de DH Famenne Ardenne Classic. Zijn wedstrijdprogramma wijzigt daardoor iets. De wedstrijd komt dan in de plaats van Binche-Chimay-Binche, ook wel bekend onder Mémorial Frank Vandenbroucke. Deze wedstrijd stond voor dinsdag op het programma. De Famenne Ardenne Classic heeft zijn start en finish in Marche-en-Femenne en gaat over een lengte van 180 kilometer.
De team Jumbo-Visma bestaat verder uit Tom Leezer, Taco van der Hoorn, Paul Martens, Danny van Poppel, Timo Roosen en Maarten Wynants. Lees morgenavond het verslag. De koers wordt op Sporza uitgezonden.

Ook in Münsterland Giro weer een topzesklassering

De Sparkassen Münsterland Giro is gewonnen door Álvaro José Hodeg. De Colombiaan van Deceuninck-Quick-Step versloeg na ruim 190 kilometer de thuisfavoriet Pascal Ackermann met een minimaal verschil. Mike deed zelf de sprint, omdat Dylan Groenewegen lek reed in de allerlaatste kilometer. Mike werd zesde en voor hem eindigde naast Hodeg en Ackermann, ook de topsprinters Merlier, Gaviria en Walscheid.

Lees meer...

Back to Top