1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6

Met nog 140 km te gaan raakte Mike verzeild in het tweede peloton, dat al snel een achterstand van meer dan twee minuten had op de eerste groep, waarin veel favorieten zaten. Intermarch√© was na het uitvallen van Rex vertegenwoordigd door Mihkels en Page. Buiten het beeld van de tv-camera's s wist Mike met o.a. Kristoff, Laporte en Naessen weg te rijden uit het achtervolgende peloton. Twee minuten na aankomst van de eerste groep sprintte Mike op baan van Roubaix naar een mooie 22e plaats. 

Van der Poel solo
Op bijna zestig kilometer voor de finish begon Mathieu van der Poel aan een indrukwekkende solo die hem zijn tweede zege in De Hel opleverde. Door het sterke optreden van zijn ploeg werd voor de concurrenten al snel duidelijk dat ze nog konden strijden voor plaats 2. Jasper Philipsen maakte het ploegfeest nog groter door Mads Pedersen te kloppen in de sprint voor voor de resterende podiumplaatsen. Madis Mihkels, die in de slotfase nog lekreed, werd 10e.

Valpartij Rex
Na een snelle start raakte een kopgroep weg die nooit veel ruimte kreeg door de controle in het peloton. Na 40 km koers waren er nog al wat pechvogels bij eengrote valpartij in het peloton. Milan en Viviani moetsten meteen opgeven. Laurenz Rex, de kopman van Intermarché, kon zwaar gehavend zijn weg vervolgens en zelfs weer aansluiten bij de groep. Na een tweede valpartij - over de kop na een botsing met verkeersmeubilair - staakte hij echter de strijd.

Resultaten in Roubaix
Een 7e plaats in 2019 is tot nu toe Mike zijn beste resultaat. Andere ereplaatsen: 17e (2023), 11e in (2018), 20e (2022), 22e (2024). In de categorie beloften/espoirs  wist hij 2014 deze kasseienklassieker op zijn naam te schrijven.

Prachtige 22e plaats! Hoe verliep jouw koers nadat je in het 2e peloton geraakte?
"We bleven we heel de dag zo hard mogelijk rijden. Uiteindelijk reden we nog met 6 sterke mannen weg richting ereprijzen ..."
Zwaardere wedstrijd dan vorige jaren?
"Nee, het was een beetje een rare koers. Omdat je heel de dag erachter rijdt, voelt het ook alsof je niet echt mee hebt gedaan."
Volgende koers Eschborn-Frankfurt op 1 mei?
"Jep. Eerst een week rust, daarna trainen, vervolgens naar Frankfurt en dan hoogtestage."

Interview NOS
Voor de start sprak Mike met Han Kock van NOS: interview