Nog een keer vlammen in het veld

Mike Teunissen  wil op het NK Veldrijden, begin januari, nog een keer laten zien wat hij kan in het veld. Vervolgens richt de Ysselsteynse wielrenner  zich op het wegseizoen bij zijn nieuwe ploeg Lotto-Jumbo.

 

Teunissen liet dat zaterdag weten tijdens de eerste fanclubdag in Ysselsteyn. “Ik wil nog een keer vlammen in het veld. Komende week spreek ik met de ploegleiding over het programma van volgend jaar. Mijn wens is om nog een paar crossen te rijden in december en op het NK nog een keer laten zien wat ik kan.” Verder wil Teunissen ook graag deelnemen aan de klassieker Parijs-Roubaix. Dit jaar won hij de belofteneditie van deze koers.

Tijdens de fandag reden zo’n dertig wielerfans met Mike Teunissen door de Schadijker bossen, waarna hij samen met zijn teamgenoot Timo Roosen door Ger Hermans werd geïnterviewd. De fanclub kijkt terug op een geslaagde dag. “We hebben weer wat nieuwe leden kunnen bijschrijven”, aldus Wil Smits van de fanclub. Wie lid wil worden van de fanclub kan zich inschrijven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Mike op Twitter

MikeTeunissen
MikeTeunissen No leadout job for once, tried to make the most of it.. 1 day to go!😎 twitter.com/teamsunweb/sta…

via Twitter for iPhone • 5 retweets

MikeTeunissen
MikeTeunissen This team, this day!!😲 So strong, big congrats to all the men & women!! 💪🏼😁 twitter.com/teamsunweb/sta…

via Twitter for iPad • 10 retweets

TeamSunweb
TeamSunweb #BrusselsCyclingClassic What a background for a Team Presentation! pic.twitter.com/5pYUXUidXv

Retweeted via Twitter for iPhone • 6 retweets

Supporter worden?

Social

Mike op Strava     Mike op Facebook     Mike op Twitter