Nog een keer vlammen in het veld

Mike Teunissen  wil op het NK Veldrijden, begin januari, nog een keer laten zien wat hij kan in het veld. Vervolgens richt de Ysselsteynse wielrenner  zich op het wegseizoen bij zijn nieuwe ploeg Lotto-Jumbo.

 

Teunissen liet dat zaterdag weten tijdens de eerste fanclubdag in Ysselsteyn. “Ik wil nog een keer vlammen in het veld. Komende week spreek ik met de ploegleiding over het programma van volgend jaar. Mijn wens is om nog een paar crossen te rijden in december en op het NK nog een keer laten zien wat ik kan.” Verder wil Teunissen ook graag deelnemen aan de klassieker Parijs-Roubaix. Dit jaar won hij de belofteneditie van deze koers.

Tijdens de fandag reden zo’n dertig wielerfans met Mike Teunissen door de Schadijker bossen, waarna hij samen met zijn teamgenoot Timo Roosen door Ger Hermans werd geïnterviewd. De fanclub kijkt terug op een geslaagde dag. “We hebben weer wat nieuwe leden kunnen bijschrijven”, aldus Wil Smits van de fanclub. Wie lid wil worden van de fanclub kan zich inschrijven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Mike op Twitter

MikeTeunissen
MikeTeunissen 3 stages done in @ParisNice and it’s going quite okay so far 😁 #KeepChallenging

via Twitter for iPhone • 8 retweets

TeamSunweb
TeamSunweb "The crash happened just behind me and when I saw that we didn't have any sprinters with us, I thought I would give… twitter.com/i/web/status/9…

Retweeted via Twitter for iPhone • 3 retweets

MikeTeunissen
MikeTeunissen Great race to watch @StradeBianche. Impressive win from @TiesjBenoot, but also really impressed by @WoutvanAert 💪🏼… twitter.com/i/web/status/9…

via Twitter for iPhone • 2 retweets

Supporter worden?

Social

Mike op Strava     Mike op Facebook     Mike op Twitter