Supportersdag Mike op zaterdag 6 november

Het wielerseizoen van Mike zit er voor dit kalenderjaar alweer op. Na heel wat mooie koersen gezien te hebben eindigde het jaar toch iets minder voor Mike, want in zijn laatste koers voor dit jaar kon Mike niet van start gaan wegens ziekte. Al met al gaan we toch terugblikken op een jaar met vele mooie momenten en ook weer verder kijken naar volgend seizoen. Dit willen we met jullie gaan doen op zaterdagmiddag 6 november tijdens onze jaarlijkse Supportersdag. Hoe ziet de middag eruit?

Verzamelen bij Roelanzia
Vanaf 12.30 uur verzamelen bij Roelanzia en om 13.00 uur zullen we een ronde met Mike en heel wat supporters gaan fietsen in deze omgeving. Rond de klok van 15.00 uur verwachten we terug te zijn bij Roelanzia. Hier staan dan soep met wat broodjes klaar voor alle supporters die gaan komen. 

Nadat we van al dit lekkers hebben genoten zal onze gastspreker Theo Buiting de regie in handen gaan nemen en Mike gaan interviewen en wellicht nog andere mooie anekdotes vertellen die hij zelf heeft meegemaakt in de wielerwereld. We gaan de dag afsluiten met een welbekende quiz. Daarnaast hebben we het afgelopen seizoen diverse wedstrijden georganiseerd. Voor alle winnaars van het Piëlrundje en de Tour-Toto ligt er ook nog een mooie prijs te wachten. Die wordt deze middag uitgereikt.

We gaan het officiële gedeelte van de middag rond 17.00 uur / 17.30 uur afsluiten. Natuurlijk mag iedereen dan nog lekker blijven hangen in ons clublokaal Roelanzia in Ysselsteyn.

Wanneer je graag naar de supportersdag wilt komen, maar niet mee wil fietsen kan dat natuurlijk allemaal. Dan verwachten we je rond 15.00 uur bij Roelanzia.

Aanmelden tot en met 30 oktober
In verband met het eten willen we graag weten wie er allemaal komen. Je kunt je voor deze dag opgeven tot en met 30 oktober. Bij binnenkomst in Roelanzia verwachten we dat jullie de QR-code (vaccinatiebewijs) kunnen laten zien.

PS Mocht het slecht weer zijn om te gaan fietsen, dan horen degene die zich opgegeven hebben dat uiterlijk zaterdag 6 november om 11.00 uur.

We hopen vele supporters te mogen ontmoeten op deze middag, tot dan!

 

Back to Top