Met supporters naar het WK in Leuven

Op zondag 26 september zijn twaalf leden van de Supportersclub Mike Teunissen naar het WK in Leuven toe gegaan. Om 09.00 uur 's ochtends zaten we al bij Roelanzia aan de koffie om daarna met een busje en een auto naar het treinstation in Aarschot te gaan. Vanuit deze locatie hebben we de stap naar de stad Leuven genomen. Omstreeks 11.30 uur liepen we vanuit het station in Leuven direct tegen het lokale rondje in Leuven aan.

We zijn direct verder gelopen richting de binnenstad om een mooi plekje te zoeken waar we de hele koers konden volgen. Ondertussen kwam Mike al voor de eerste keer langs op het rondje in Leuven. Naarmate de dag vorderde zijn we ook in verschillende groepjes uiteen gegaan. Een groepje heeft de hele middag op een plein in een fanzone naar een groot scherm gekeken. Hier kon je ook aan het parcours staan, waar het overigens enorm druk was. Een ander groepje is naar de finish gelopen om even te kijken waar Martien en Anita stonden. Daarna hebben zij zich weer bij een groter groepje gevormd die ergens anders in de stad stonden om natuurlijk naar het wielrennen te kijken, maar het ook heel gezellig hadden met feestvierende Belgen en Nederlanders door elkaar. Want in Leuven was het één groot feest.

In totaal hebben we Mike een stuk of 6 keer live voorbij zien komen en was het een enorm geslaagde dag. Rond de klok van 20.00 uur hebben we enkele feestgangers nog bij de Jera afgezet om verder feest te vieren. De overige leden zijn allemaal netjes naar huis gegaan om bij te komen van deze mooie, zonnige dag in Leuven.

(geschreven door Johan Swinkels)

 

Back to Top