Tour-Toto Supportersclub Mike Teunissen

Op zaterdag 26 juni maakt Mike zijn opwachting in de Tour de France 2021. Om hier wat meer aandacht aan te besteden heeft het bestuur van de Supportersclub een heuse 'Tour-Toto' opgesteld. Wie wordt dé kenner van de Tour de France 2021? Alle leden van de supportersclub kunnen hieraan meedoen. Het enige wat je moet doen is alle onderstaande vragen te beantwoorden in een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.naar de Supportersclub voor zaterdag 26 juni 12:00 uur.

Uiterlijk zaterdag 26 juni 13:00 uur dus!
Na dit tijdstip is deelname niet meer mogelijk, omdat de Tour dan gaat starten. Wanneer de Tour de France is afgelopen zullen we via onze website (www.miketeunissen.nl) de uitslag van deze 'Tour-Toto' met jullie delen. Voor de winnaar ligt er een leuke verrassing te wachten bij onze jaarlijkse supportersdag aan het einde van dit wielerseizoen.

De vragen:

 1. Op welke plek eindigt Mike in het eindklassement?
 2. Wat wordt Mike zijn hoogste klassering in één van de etappes?
 3. In welke etappe pakt Mike zijn hoogste klassering?
 4. Op welke plek eindigt Mike in etappe 14?
 5. Wie wordt winnaar van de Tour de France?
 6. Wie wordt de winnaar van de puntentrui?
 7. Wie wordt de winnaar van de bergtrui?
 8. Welke Nederlander pakt als eerste een Tour-etappe in deze Tour de France?
 9. Welke renner draagt de eerste gele trui in deze Tour?
 10. Wat wordt de top 10 van het eindklassement?

Schiftingsvraag: Wat wordt de achterstand van Mike op de eindwinnaar in uren, minuten, secondes? 
De schiftingsvraag beantwoordt iedereen. Bij een gelijke stand beslist de schiftingsvraag wie wint (minste afwijking in tijd, zowel meer als minder).

Hoe kun je punten verdienen?

 • Vraag 1: Afwijking 0 plaatsen = 25 punten / Afwijking 1-10 plaatsen = 20 punten / Afwijking 11-20 plaatsen = 15 punten / Afwijking 21-30 plaatsen = 10 punten / Afwijking 31-40 plaatsen = 5 punten.
 • Vraag 2 en 4: Bij een juiste voorspelling 25 punten. Heeft niemand de juiste voorspelling goed, dan ontvangt degene die hier het dichtstbij zit 10 punten.
 • Vraag 3: 10 punten voor een juiste uitslag.
 • Vraag 5 - 6 - 7 - 8 - 9: 10 punten voor een juiste voorspelling.
 • Vraag 10: Voor elke goede naam in je top 10 ontvang je 5 punten. Staat de betreffende renner op de juiste plek ontvang je 10 punten.

We zien al jullie inzendingen graag tegemoet komen.

Back to Top