1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6

Na een hoogtestage van drie weken in het Franse Tignes keert Mike zondag terug naar Rosmalen. Tv-kijkers van De Avondetappe hebben ongetwijfeld genoten van de maandaguitzending met Mike en zijn vrolijke ploeggenoten Koen Bouwman en Sam Oomen. Maandagavond start Mike in het na-Tourcriterium van Boxmeer.

Boxmeer
'Daags na de Tour' is voorlopig het enige criterium waarvoor hij een contract heeft, want door zijn deelname aan de Ronde van Polen zijn de mogelijkheden beperkt. Donderdag immers vertrekt hij al naar startplaats Kilece, waar vrijdag de voorstelling van de ploegen is. Zaterdag begint de Tour de Pologne met de rit van Kilece naar Lublin.

Programma Boxmeer
Mike is de laatste winnaar van Boxmeer. In zijn topjaar 2019 stonden Wout Poels en Steven Kruijswijk met hem op het podium. In de coronajaren 2020 en 2021 was er geen koers in Boxmeer. Maandag is er na het middagprogramma – met o.a. een wedstrijd voor dames – om 19.30 uur een meet & greet met de profs die om 20.00 uur vertrekken voor een rit van 80 km.

Deelnemers
Diverse Tourrenners zullen met Mike door de Boxmeerse starten snellen: Mathieu van der Poel,  Fabio Jakobsen, Dylan Groenewegen, Danny van Poppel, Dylan van Baarle, Taco van der Hoorn, Bauke Mollema, Martijn Tusveld, Nils Eekhoff. De organisatie heeft d.m.v. een wildcard enkele amateurs startrecht geven. Jody Jochems (lid van de supportersclub van Mike) uit Sint-Anthonis is één van hen.

Wie het die gebeld
"Het huisorkest van Mike Teunissen", zo noemde omroeper Rien van Horik de Ysselsteynse joekskapel 'Wie het die gebeld' die de editie van 2019 opluisterde. Ook dit jaar zal de groep in de finishstraat van zich laten horen.