1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6

'Regen en rukwinden", appten supporters Martin en Thijs vanmorgen voor de start vanuit Binche. Dat was zuur voor de renners die afgelopen zondag in waar hondenweer over de Helse kasseien hadden gedenderd. Net voor start rond twaalf uur zagen we dik ingepakte renners schuilen in portieken en onder tentzeiltjes.

Met nog 65 kilometer te gaan snelde een kopgroep voor de eerste keer over de finish. Vijf lokale ronden wachtten, met daarin de oplopende kasseien van Pépinière net voor de finish. Mike passeerde op ruim een minuut in het uitgedunde peloton.Treintjes en lead-out
Nadat de laatste vluchters gegrepen waren, leek het uit te draaien op een massasprint. O.a, Deceuninck-Quick-Step en Jumbo-Visma vormden treintjes. Mike deed een lead-out tot onder de rode vod. Maar al ver voor de streep verraste Danny van Poppel iedereen. Solo kwam hij aan en boekte zijn tweede zege in Binche. Dylan Groenewegen werd 9e, Mike kwam (26e) in het spoor van Jos van Emden binnen (22e).

Na de heroïsche Parijs-Roubaix weer wind, regen en kasseien. Wat dacht vanmorgen?
"Hahaha, wie zondag heeft gekeken kan aardig inschatten wat we vanmorgen dachten😂"
Voelde je Roubaix nog vandaag?
"Meteen voelde ik al dat het afzien zou worden. Ik heb gewoon kunnen volgen, in de finale een beurtje kunnen doen, ben toen binnengebold. In de laatste kilometers had ik totaal geen overschot. Nu even herstellen en dan zondag naar Paris-Tours."

Parijs-Tours
In de Franse klassieker Parijs-Tours sluit Mike zondag 10 oktober zijn wegseizoen 2021 af. Samen met o.a. Dylan Groenewegen en Nathan van Hooydonck zal hij in Parijs voor Jumbo-Visma de startlijst tekenen. In deze Franse eendagswedstrijd reed Mike al twee keer top 10.