Mike zal zondag starten in de Duitse klassieker Eschborn-Frankfurt. Deze koers keert na een jaar afwezigheid terug op de kalender. Vroeger stond deze wedstrijd bekend onder de naam Rund um den Henninger Turm of de Grote Prijs van Frankfurt. Het parcours kent weliswaar 2600 hoogtemeters, maar de zwaartepunten zijn al relatief vroeg achter de rug.

De laatste heuvel eindigt op 43 kilometer van de finish. Sterke sprinters en avonturiers zullen met smart uitkijken naar deze wedstrijd. Team Jumbo-Visma kan meerdere renners uitspelen. Dylan Groenewegen kan bij een massasprint strijden om de overwinning, terwijl Pascal Eenkhoorn verleden week in Groot-Brittanniƫ liet zien dat hij mee kan glippen in een geslaagde vlucht. Ook voor Mike is de Duitse koers een mooie opmaat richting het WK op zondag 26 september.

Team Jumbo Visma
Naast de Mike (rugnummer 56), Dylan (51) en Pascal (52) zullen Gijs Leemreize (53), Sam Oomen (54), Nathan van Hooydonck (57) en Christoph Pfingsten (55).

Geen tv-uitzending
De wedstrijd is alleen te volgen op de Eurosport Player.

Verschillende scenario's zijn mogelijk
Mike: "Inderdaad, het is de laatste test voor het WK. Deze week nog het parcours van de volgende week rondom Leuven verkend. Ben benieuwd hoe het gaat zondag. Want dit is een mooie koers met wellicht ook verschillende scenario's. Mogelijk een sprint, maar een groepje behoort ook tot de mogelijkheden."