1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6

Mikes laatste wedstrijd van het seizoen - Driedaagse Brugge-De Panne -  is anders gelopen dan we hadden gehoopt. Vanaf de start in Brugge was het waaierrijden. Door lekke banden en valpartijen reed de Jumbo-formatie achter de feiten aan: de eerste groep was vertrokken.

Gevecht in waaiers
In de tweede groep bleven Mike en zijn ploeggenoten Taco van der Hoorn, Maarten Wynants, Timo Roosen en Pascal Eenkhoorn  op kop sleuren om de achterstand goed te maken.  Ze naderden de grote kopgroep tot op 15 seconden, maar daarna verloren ze snel terrein in de harde wind.  Voor hen was  koers in feite gedaan. (Foto: v.l.n.r. Taco van der Hoorn, Mike, Maarten Wynants)

Sluitingswedstrijd
In de slotfase slaagde Yves Lampaert erin het juiste moment voor een demarrage te kiezen. Hij arriveerde solo in De Panne, zijn ploeggenoot  Tim Declerq werd tweede. Hij slaagde erin het door Merlier gewonnen sprintje van de achtervolgers te ontlopen.  Mike arriveerde in zijn sluitingswedstrijd van het seizoen als 30e in een pelotonnetje van dertig man. Slechts 50 renners reden de wedstrijd uit.

 "Vandaag had ik nog wel last van mijn verkoudheid", meldt Mike. "Er gebeurde heel veel vandaag, maar uiteindelijk zaten we er niet bij. Het is wat het is …"