Mike werd vandaag achtste in de derde etappe van de Team Jumbo-Visma eCompetition. Hij blijft hiermee leider in het algemeen klassement. Er werd een sprint verwacht en die kwam er ook. De uitslag was wel verrassend met veel Development renners vooraan. Lars Boven won voor Owen Geleijn en Tobias Foss. Ook de nummers vier en vijf zijn renners uit het jongerenteam.

Derde rit
De derde rit over bijna 42 kilometer werd verreden in de straten van Londen, waar drie ronden moesten worden afgelegd. Deze keer een vrij vlak parcours met enkel een stuk vals plat. Volgende week is de laatste rit, een bergrit. De renners beklimmen dan de Alpe du Zwift met een beklimming van zo'n 40 a 45 minuten.

Sprintklassement
De sprint was opnieuw een prooi voor Mike, die zeker lijkt van de eindzege in dit sprintklassement. Hij won in alle ritten tot nu toe de tussensprint. Hij bleef Timo Roosen en Sepp Kuss voor. Kuss is de leider in het bergklassement.

Er waren weinig ontsnappingen in de wedstrijd. Enkel Sepp Kuss en Jos van Emden lieten zich zien, maar werden weer snel ingerekend.

"De finale liep niet helemaal zoals ik dacht. Ik zat te ver en de tactiek was te wachten en dan van achteren te komen in de laatste honderden meters. Nu wachtte ik echter té lang en de jongens van het Development Team zijn natuurlijk ook niet traag. Sterker nog zelfs, écht rap. Kijk nu maar naar de uitslag", aldus Mike. Na zijn cooling-down vertrok Mike gelijk voor een trainingstocht, maar dan in de open lucht.