1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6

Komende dagen neemt Mike deel aan twee virtuele wedstrijden. Zondagmorgen rijdt hij met een aantal ploeggenoten de Team Jumbo-Visma e-race. In plaats van samen een trainingsrit te rijden nemen de renners het tegen elkaar op vanuit hun huiskamers. De rit is vanaf 10.00 te volgen via de website van de ploeg. Europort 1 geeft een verslag om 16.00 uur.

Geen Amstel voor Mike
Na afloop nemen enkele Jumbo-mannen deel aan de  virtuele toerversie van de Amstel Gold Race. Deze rit past echter niet in het huidige trainingsschema van Mike. In samenwerking met BKool is de finale van de Amstel Gold Race gedigitaliseerd. De route van bijna 26 km gaat van Gulpen naar de finish in Vilt. De route volgt de finale van de Amstel met o.a. de Kruisberg, Eyserbosweg, Fromberg, Keutenberg en de Cauberg. 

Ronde van Zwitserland (update)
Donderdag 23 april rijdt Mike de tweede etappe van de Ronde van Zwitserland. Gedurende vijf dagen komen veel renners van WordTour-ploegen in actie op digitale Zwitserse wegen. Per team mogen er in etappe drie renners starten. De NOS zendt de wedstrijd iedere dag om 17.15 uur uit via NOS.nl, Facebook, YouTube en de NOS-app. Gio Lippens en Joris van den Berg geven commentaar."Bij de virtuele wedstrijden kun je nu bijna spreken van een wildgroei aan initiatieven", vertelt Mike, die twee weken geleden al uitkwam in de Ronde van Vlaanderen. "Maar toch zijn die fictieve koersen leuk, we rijden die graag. Ze zijn immers een mooie afwisseling tussen de gewone trainingsritten."