De klassiekers wachten: van de capi achter Milaan naar de kasseien voor Roubaix

De klassiekers wachten!  Aanstaande zaterdag begint Mike aan 'zijn' klassiekers, de wedstrijden waarin hij in het verleden  nadrukkelijk heeft laten zien dat hij mee kan strijden met de besten. De rij opent met Milaan-San Remo, een koers die overigens voor het eerst op zijn programma staat.

Daarna volgen Brugge-De Panne (woensdag 27 maart), E3 BincBank Classic (vrijdag 29 maart), Gent-Wevelgem (zondag 31 maart), Dwars door Vlaanderen (woensdag 3 april), Ronde van Vlaanderen (zondag 7 april) en Parijs-Roubaix (zondag 14 april).

Kasseien en monumenten
Onder titel Kasseien en monumenten maakte Team Jumbo-Visma een podcast met Mike vanuit de thuisbasis , de Service Course, in Den Bosch. Merijn Zeeman, Nico Verhoeven en Mike praten over de klassiekers en alles wat daarbij komt kijken. Beluister dit mooie gesprek over de achtergronden van de koers via https://www.teamjumbovisma.nl/podcast/talentontwikkeling/kasseien-en-monumenten-everydayriding-podcast.

Jumbo in La Primavera
In de openingskoers van het seizoen der grote klassiekers wordt Mike vergezeld door zijn ploeggenoten Danny van Poppel, Wout van Aert, Jos van Emden, Taco van der Hoorn, Amund Grøndahl Jansen en Dylan Groenewegen. Deze laatste vervangt de geblesseerde Timo Roosen.

Naar San Remo
De 300 kilometer tellende voorjaarsklassieker voert de renners door een schitterend landschap met de in wielerland bekende heuvels: De Passo del Turchino, de Capo Melo, Capo Cervo en de Capo Berta, de Poggio en de Cipresse. "Donderdag vertrek ik naar Milaan. Jammer genoeg ben ik nog steeds niet helemaal hersteld van mijn verkoudheid. Eigenlijk is dat vrij frustrerend. We zien wel hoe op weg naar San Remo gaat", meldt Mike.

Tv
Vanaf 14.30 uur is de wedstrijd live te zien op Eurosport 1.  

 

Back to Top