Mike gast in Wielercafé Zeilberg

Vrijdag 28 juli staat de legendarische Nacht van Zeilberg weer op de wedstrijdkalender van de KNWU.  In de aanloop naar deze wedstrijd is Mike een van de gasten die aan de tafel zitten in het Wielercafé dat donderdag 20 april in Zeilberg wordt georganiseerd.

Zes gasten
De organisatie van het  Wielercafé is in handen van de Nacht van de Zeilberg en Toerwielerclub 't Verzetje. Om 20.00 uur zal presentator Rien van Horik in gesprek gaan met zijn zes gasten: Mike, Peter Winnen, Sanne van Paasen , Frank van Bakel, Eddy Bouwmans en Stefan Aspers. De avond wordt afgesloten met de quiz petje op, petje af.

Mike
Na Parijs-Roubaix geniet Mike nu even van een rustperiode. Hij traint natuurlijk wel wat, maar volgende week start voor hem in Mallorca de echte voorbereiding op het vervolg van dit seizoen. Samen met Rien van Horik zal Mike in Zeilberg terugblikken op zijn wedstrijden tot nu toe en vooruit kijken naar de komende koersen.

Wielercafé
Datum: donderdag 20 april
Locatie: zaal De Zwaan, Blasiusstraat 11, Deurne
Zaal open: 19.30 uur, aanvang 20.00 uur
Toegangsprijs: € 10
Informatie per e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Back to Top