Mike lanceert Wout van Aert naar sprintzege op Champs-Élysées

In het flash interview met de winnaar bedankte  Wout van Aert terecht Mike uitvoerig voor zijn indrukwekkende lead-out in de straten van Parijs: "Ik hoefde alleen maar zijn wiel te volgen. Een lead-out van wereldklasse, petje af." 

Lees meer...

Mike beleeft zege Wout van Aert in ploegleidersauto

De dertig kilometer lange tijdrit tussen Libourne  en Saint-Émilion was voor Mike toch iets lastiger dan het geplande ritje in 'spaarstand' van wege de belangrijke slotrit naar Parijs. Rugproblemen zorgden ervoor dat hij toch moest werken om een redelijke tijd neer te zetten. "Kwam amper vooruit", appte hij wat spottend in zijn vriendgroep. Zijn 116e plaats betekende overigens weinig voor zijn plaats in het algemeen klassement.

Lees meer...

Attractief rijden in kopgroep levert Mike een vierde plaats op

Een vierde plaats restte voor Mike na een sterk optreden in etappe 19. Vandaag mocht hij voor eigen kans gaan en dat deed hij!. In een grote  kopgroep koerste hij deze vrijdag richting aankomst in Libourne.  Na een felle strijd slaagde alleen Matej Mohoric erin op een laatste hupje weg te rijden. Mike kon net niet mee.

Lees meer...

Mike met mooie groep in laatste bergrit naar de finish

De laatste Pyreneeënrit van de Tour de France, met aankomst in Luz Ardiden, is gewonnen door Tadej Pogačar. De Sloveen liet nogmaals zien de beste klimmer te zijn in deze Tour door Vingegaard en Carapaz te verslaan. Pogačar wist in extremis ook nog de bergtrui over te nemen van Wout Poels. Mike kwam als 64e over de eindstreep en daarmee bevestigt hij zijn prima vorm in deze derde week van de Tour.

Lees meer...

Sterk optreden van miniploeg Jumbo-Visma: podium in zicht

De 17e etappe op de Franse nationale feestdag leverde uiteindelijke ook een feestje op voor Jumbo-Visma. Mike verrichtte uitstekend ploegwerk in de lange aanloop naar de beklimming van de Col de Peyresourde. Voortdurend hield het Jumbo-treintje Jonas Vingegaard in de voorste gelederen. Voor de tv-kijkende supporter gemakkelijk te volgen, want de gele en de witte trui vallen wel op.

Lees meer...

Ook in regenachtige 16e rit blijft focus van Mike goed

Patrick Konrad heeft solo de zestiende etappe van de Tour de France gewonnen. De Oostenrijkse kampioen was na 169 kilometer door de Pyreneeën de beste vanuit een vroege vlucht. Het peloton, gaf de aanvallers alle ruimte. Het was behoorlijk koud bij de start en het bleef ook nog eens de hele dag regenen en miezeren. Mike zat vooraan in het peloton en klasseerde zich als 40e.

Lees meer...

Back to Top