De koersen van Mike in mei en juni

Eind mei zal Mike weer in competitie komen. Hij start dan in de Ronde van Noorwegen, daarna volgt de ZLM Tour en eind juni het NK op de VAM-berg. Op zondag 17 april beëindigde Mike zijn voorjaar in Parijs-Roubaix, inmiddels alweer vier weken geleden. 

Lees meer...

Veel actie en twintigste plaats in Parijs-Roubaix

Mike heeft in zijn zesde Parijs-Roubaix een twintigste plaats behaald. Hij eindigde in een groep van zo'n 25 renners achter de eerste achtervolgende groep. Landgenoot Dylan van Baarle won de editie van 2022. De 29-jarige renner van INEOS Grenadiers kwam solo aan op de wielerbaan van Roubaix. Wout van Aert sprintte op ruime achterstand naar de tweede plaats, voor Stefan Küng. Daarna volgde de smaakmakers van de dag, Tom Devriendt en Matej Mohoric.

Lees meer...

Zesde deelname in Parijs-Roubaix

Na drie jaar is Parijs-Roubaix terug in de lente. Voor het parcours maakt het geen verschil. Dat is al jaren nagenoeg gelijk. Dit jaar 257,2 kilometer met 54,8 kilometer aan kasseien. Nadat Parijs-Roubaix in 2020 wegens de pandemie niet doorging, vond de vorige editie (die van 2021) plaats in oktober.

Lees meer...

Foto's Amstel Gold Race

Fotograaf Hein van Bakel heeft afgelopen zondag foto's gemaakt bij de Amstel Gold Race.
Beetje Jumbo, beetje Mike en beetje sfeer, klik hier.

UCI-Ranking
Mike staat weer in de Top 100 van de UCI-ranking. Hij steeg twee plaatsen (van 101 naar 99) na de Amstel Gold Race.
De officiële UCU-ranking is vandaag gepubliceerd.

Een podium voor de ploeg in de Amstel is niet slecht, toch?

Een 10 km na het startsein in Maastricht zagen enkele Mike-supporters op de Adsteeg al dat de vroege vlucht vertrokken was. Een groep van zes man bleef inderdaad de eerste twee wedstrijduren vooruit. Daarna begon de koers echt. Ploeggenoot Van Hooydonck maakte met Campenaerts de oversteek naar de vluchters en o.a. Mike probeerde zijn ploegmaats voor in de groep te houden. Dat was een zware klus op de lastige en smalle wegen die over 33 hellingen voerden.

Lees meer...

Amstel: "Opnieuw is het mijn taak te anticiperen of te ondersteunen"

Vanaf 9.00 uur worden zondag op het Vrijthof in Maastricht de mannen- en vrouwenploegen gepresenteerd die deelnemen aan de Amstel Gold Race. Als laatsten verschijnen Mike en zijn ploeggenoten van Jumbo-Visma op het podium. De renners starten om 10.20 uur en finishen rond 17.00 uur in Valkenburg.

Lees meer...

Back to Top