Mike 23e in eindstand in BinckBank Tour; eindwinst Dumoulin

Jasper Stuyven heeft de slotrit van de BinckBank Tour gewonnen. De Belgische renner van Trek-Segafredo rondde een late uitval succesvol af in Geraardsbergen. Eén seconde achter hem werd Philippe Gilbert tweede vóór klassementsleider Tom Dumoulin, die daarmee de eindoverwinning zeker stelde. Mike werd in deze slotrit 22e en klom in het eindklassement naar een drieëntwintigste plaats.

Lees meer: Mike 23e in eindstand in BinckBank Tour; eindwinst Dumoulin

Team Sunweb pakt leiderstrui in voorlaatste rit

Tim Wellens heeft de zesde etappe in de BinckBank Tour gewonnen. De Belg was in een regenachtige finale weggereden met Tom Dumoulin en klopte hem in de sprint. Dumoulin (Team Sunweb) is de nieuwe leider in het klassement. Mike kwam als vijftigste over de streep op 8 minuten en 32 seconden van Wellens. Hij zat in een groep van bijna vijentwintig renners. In het algemeen klassement staat Mike nog net in de top dertig, namelijk op een 29e plaats.

Lees meer: Team Sunweb pakt leiderstrui in voorlaatste rit

Tevredenheid bij Mike na Zuid-Limburg rit; 19e plaats

Vandaag werd er een begin gemaakt aan drie etappes, die één voor één als lastig zijn te betitelen. De vijfde etappe met start en finish op het Tom Dumoulin Bike Park in Sittard-Geleen deed 18 hellingen aan in Zuid Limburg. Dat betekent 165 kilometer draaien en keren, waarin het vooraan positioneren van het grootste belang is. Een vaardigheid, die Mike bijzonder goed onder de knie heeft en met een 19e plaats knap stand hield in deze opnieuw hectische rit.

Lees meer: Tevredenheid bij Mike na Zuid-Limburg rit; 19e plaats

Mike op Twitter

MikeTeunissen
MikeTeunissen Really nice week of racing with the team in @BinckBankTour, some attacking, some defending and a super strong @tom_dumoulin in the end!💪🏼

via Twitter for iPhone • 4 retweets

RoyCurvers
RoyCurvers So If riders can be fined for riding over a bikepath; can organisers also be fined for sending riders over bikepaths? @BinckBankTour?

Retweeted via Twitter for iPhone • 32 retweets

MikeTeunissen
MikeTeunissen Nice to ride the final on home soil, even nicer to put @PhilBauhaus up there in the bunchsprint. Close call, more c… twitter.com/i/web/status/8…

via Twitter for iPhone • 7 retweets

Social

Mike op Strava     Mike op Facebook     Mike op Twitter