Met supporters naar de Ronde van Vlaanderen (7 april)

Mike is inmiddels begonnen aan het nieuwe seizoen met wedstrijden rondom Valencia in Spanje, de Algarve in Portugal en de Omloop van het Nieuwsblad.  Het is wellicht niet aan de uitslagen te zien, maar hij rijdt fantastisch.  Met name in de Algarve heeft hij laten zien vorm te hebben. Dat belooft wat voor de voorjaarsklassiekers.  Maar eerst rijdt Mike de etappekoers Parijs-Nice.

Eind maart beginnen de Vlaamse klassiekers met als hoogtepunt de Ronde van Vlaanderen op 7 april.  Het voorseizoen wordt afgesloten met de wedstrijd voor Mike: Parijs-Roubaix op 14 april.  Na het voorseizoen is het NK en daarna mogelijk de Tour de France.  

Bezoek Ronde van Vlaanderen

Mike heeft aangegeven het fijn te vinden als mensen bij wedstrijden aanwezig zijn.  Wellicht dat we met de club het NK in Ede gaan bezoeken of naar de start van de Tour in Brussel.  Maar eerst toch maar het voorseizoen. Met de supportersclub gaan we op 7 april naar de "Hoogmis van Vlaanderen".
We moeten nog bekijken hoe we dag inrichten (start en finish, of wellicht naar een van de "klimmetjes ?).

We gaan in ieder geval zeker naar de Ronde van Vlaanderen!

Hoe we gaan is afhankelijk van het aantal deelnemers.  Daarom de vraag of en met hoeveel je mee gaat op zondag 7 april (vertrek 's morgensvroeg, en 's avonds thuis) ? De kosten voor het vervoer bedragen maximaal € 20,00 per persoon.  Het kan minder zijn, maar dat is uiteindelijk afhankelijk van hoe het vervoer wordt geregeld (zelf rijden of met een bus). Interesse om mee te gaan?  Meld je via een e-mail voor maandag 18 maart 2019, dan kunnen we het vervoer en het definitieve programma regelen.

Mailadressen

Door wijzigingen met o.a. Glasvezel zijn een aantal emailadressen in ons bestand niet meer actueel. Wij verzoeken daarom een eventueel gewijzigd emailadres door te geven.

Contributie

In mei 2019 zullen we weer de incasso doen van de jaarlijkse contributie van € 10,00.  Helaas is het vorig jaar met de incasso niet goed gegaan, waardoor er bij enkele mensen dubbel is geïncasseerd. Wij hebben intensief contact gehad met de Rabobank en zij kunnen niet achterhalen bij wie dubbele incasso heeft plaatsgevonden.
Wij hebben dit vorig jaar overigens ook al aan iedereen gemeld. Veel mensen hebben zelf gestorneerd, maar het kan zijn dat dit niet bij iedereen is gebeurt.  Daarom het verzoek om zelf nog een keer na te kijken of dubbel is geïncasseerd, en dit aan ons te melden via de mail. Mensen die zelf al hebben gestorneerd hoeven niets te laten weten.  Bij een aantal mensen is de contributie over 2018 niet geïnd, dan wel is deze niet betaald.  Wij zullen hen afzonderlijk berichten.   

De leden die geen incassomachtiging hebben afgegeven, zullen voor 2019 een bericht krijgen om de contributie zelf over te maken. 
Wij zijn verder bezig om te onderzoeken of we de contributies in de toekomst via tikkies of een betaalverzoek kunnen gaan innen, waardoor we incassokosten kunnen besparen.
Hier komen we nog nader op terug.

Bestuurswisseling

Tijdens de laatste supportersdag is afscheid genomen van Hans Teunissen als voorzitter en Will Smits als secretaris.  De voorzittersrol is ingevuld door Willie Koonings.  Wij zijn nog op zoek naar een secretaris.
Zolang we deze vacature niet hebben ingevuld, verloopt de communicatie via Anita of Willie.  En zijn er vragen ? Stel ze !

Tot slot

Wij gaan weer een mooi wielerseizoen tegemoet.  Mike heeft er zin in en is zeer gemotiveerd - zeker met jullie steun - om mooie prestaties neer te zetten, waar wij weer van kunnen genieten.
Ger en Gerard volgen Mike continu en zorgen voor verslagen en foto's op de site.  Volgen kan dus actief via het bezoek van deze website.
In oktober kunnen wij straks weer mooi gezamenlijk terugkijken tijdens onze jaarlijkse Supportersdag.

Back to Top