Door coronamaatregelen verliep de supportersmiddag vorig jaar digitaal, maar dit jaar meldden zich om 13:00 uur weer een dertigtal clubleden bij Roelanzia om samen met Mike te gaan fietsen.

In een rit van 60 km passeerden ze op het routeschema van Thijs van Asten de dorpskernen van Liessel, Neerkant, Vlierden en Bakel. Fotograaf Hein van Bakel en chauffeur Roger Teunissen volgden de hele rit. Meer foto's van hem staan op de site (knop Supportersclub): klik hier.

Warme ontvangst
Warme gerechten, soep, broodjes  … Rick, Mia, Hans Rongen en hun medewerkers wisten hoe ze iedereen rond drie uur moesten ontvangen!

Een steentje met gevolgen 
Voorzitter Willie Konings hield de vaart in programma door al snel Theo Buiting uit te nodigen voor zijn interview met Mike. Theo – schrijver van veel wielerverhalen en vaste microfonist op de baan van Herungerberg – blikte uiteraard terug op Mikes afgelopen seizoen dat slecht begon met een blessure door een valpartij tijdens hoogtestage: een klein steentje hielp het voorjaar om zeep. Maar daarna vocht Mike zich terug met een goede Tour, met name de winnende lead-out Parijs was indrukwekkend.

"Niet super"
Na de Franse ronde liet Mike met uitstekende uitslagen zien dat hij terug was op niveau. "Een seizoen met veel mooie momenten, maar nooit super. Tot nu toe was eigenlijk ieder jaar sprake van vooruitgang, maar twee blessures hebben roet in het eten gegooid", vertelde Mike. In overleg met zijn trainers wordt nu het plan gemaakt om komend seizoen weer een grote stap te zetten.

Trainingen
De vraag naar wat de juiste training is, leverde een boeiend gesprek op. Net als het filosoferen over de samenstelling van de nieuwe Jumbo-Visma-ploeg, wel of niet crossen, mentor zijn van jonge renners en de vraag of Mike bij de huidige ploeg moet blijven. "We hopen op mooie dingen in het voorjaar. Met Van Aert in de ploeg kan ik ook winnen." Binnenkort wordt het programma besproken dat komend seizoen bij Mike past.De winnaars

Frank Jochems won de afsluitende quiz over het afgelopen seizoen. De Tour-toto kwam op naam van Frank Jespers. In de Piëlrundje Challenge gingen de prijzen in de verschillende leeftijdscategorieën naar Roy Marcellis, Bart Marcellis, Martin Teunissen,. Ad Matijsen en Britt Teunissen.