1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6

 De winst in de tussensprint van de eerste rit van de Jumbo-Visma eCompetition leverde Mike meteen de groene trui op. Ook aan het einde van rit deed hij weer in de strijd om die andere trui: de gele. De zege na 43 km wedstrijd ging echter naar Wout van Aert, die in een kopgroep van zeven Vingegaard (2e), Kuss (3e) en Mike (4e) te snel af was. Door de bonuspunten van de tussensprint is Mike in algemeen klassement nu 3e.

Groen in de brievenbus
De Jumbo-Visma eCompetition bestaat uit totaal uit vier wedstrijden. Aan de serie over vier etappes wordt deelgenomen door renners van het World Tour-team en de opleidingsploeg van Team Jumbo-Visma. De volgende drie zondagen staan een klassieker, een sprintetappe en een bergrit op het programma. Er zijn verschillende klassementen opgemaakt en de leiders krijgen hun truien … per post thuis afgeleverd. Mike zal de brievenbus in de gaten moeten houden.

Live te volgen
Alle etappes worden op zondagmorgen om 10.00 uur live uitgezonden a.o. op AD.nl en de website van Team Jumbo-Visma. De wedstrijden beginnen steeds met een geneutraliseerde eerste helft. Commentatoren Hidde van Warmerdam, Thijs Zonneveld interviewen tijdens de etappes renners en ploegleiders.

Koersen en praten
Na afloop van de Jumbo e-race stond  er voor Mike vandaag nog een virtuele rit op het programma. Tijdens een live uitgezonden social ride - voor iedereen toegankelijk om mee te fietsen –spraken Zonneveld en Van Warmerdam uitvoerig met de fietsende Mike, die af en toe een (Visma) handdoek gebruikte om de inspanningen wat weg te poetsen. In een boeiend gesprek kwamen veel onderwerpen aanbod, o.a. de gele trui, de carrière, tweede Nederlander op de wereldranglijst, de auto van Groenewegen, crosser Mike, de droom van Parijs-Roubaix, Ysselsteyn en Peter Winnen, literatuur, positie in de ploeg.

 "Vanmiddag ga ik toch nog een rondje buiten doen", vertelde Mike na afloop van de twee ochtendsessies. "In de eerste etappe ging ik in de eindsprint eigenlijk te vroeg aan. Maar de groene trui van de tussensprint pak ik wel mooi. En door de 5 bonuspunten hiervan kruip ik wat dichter bij Wout in het klassement. Die social ride, later vanmorgen, dat was afzien, trappen en praten tegelijk!"