Wie gaat mee naar NK en/of Tour in Brussel?

Het eerste deel van het wielerseizoen zit er op, en Mike is op dit moment met de ploeg op hoogtestage in Spanje. Afgelopen maand hebben we met zijn allen mogen genieten van geweldige overwinningen in de Vierdaagse van Duinkerke , de Hammer Series in Stavanger en de ZLM Tour. En dat belooft wat voor het naderende NK in Ede en de Tour de France met start in Brussel.  Het bestuur van de Supportersclub heeft het volgende programma voor ogen:

Zondag 30 juni bezoek NK in Ede

Wij willen met degenen die graag fietsen een wielertocht maken naar Ede.  We kleden ons daar om, en gaan met de bus terug.  We zorgen ervoor dat de fietsen mee terug kunnen. Mensen die liever niet fietsen, kunnen met de bus naar Ede.   

Afhankelijk van het aantal aanmeldingen voor de wielertocht bekijken we of het mogelijk is om in twee groepen te rijden (met verschillende snelheden). De uitgezette tocht zal tussen de 100 en 120 km zijn. We vertrekken tussen 9.00 en 10.00 uur in Ysselsteyn en zijn dan uiterlijk 15.00 uur in Ede.  De renners moeten dan nog 100 km, wedstrijd duurt tot 17.15 uur.  De bus(sen) zal vertrekken tussen 12.00 en 13.00 uur.  Tijdstippen zijn afhankelijk van de wensen van de deelnemers.

De bijdrage in de kosten voor de bus (retour of alleen terug) zijn € 5,00 per persoon.

Zaterdag 6 juli bezoek start Tour de France in Brussel

Net als twee jaar geleden willen we de start van de Tour de France bezoeken. Deze keer is er in Brussel geen proloog. De 1e etappe is 192 km en kent start en finish in Brussel. Ons doel is om op tijd voor de start aanwezig te zijn en het hele circus erom heen te beleven. Daarna kunnen we via schermen in de stad de etappe volgen.  De finish is weer in Brussel en zal tussen 17.00 uur en 18.00 uur zijn. Aangezien we het programma nog niet helemaal kennen, kunnen we nog geen exacte tijdstippen van vertrek en terugkeer doorgeven. We gaan er vooralsnog vanuit dat we 's morgens tussen 7.00 en 8.00 uur vertrekken, en 's avonds rond 21.00 uur weer thuis zijn.

We willen met een grote bus gaan.  De eigen bijdrage voor de bus bedraagt € 10,00 p.p. Als er mensen zijn die mee willen, maar nog geen lid zijn, dan zijn zij vrij om zich aan te melden als lid. We hopen natuurlijk op een volle touringcar.  De sprinttrein van Jumbo-Visma zal er alles aan doen om juist in deze eerste etappe de gele trui te pakken.

Aanmelding

Wij vragen jullie om aan te geven of jullie meegaan. Dan kan via de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Uiterlijke datum van aanmelding 24 juni 2019.  Dan hebben we nog tijd om het vervoer te regelen.

  • - Fietsen naar NK Ede
  • - Bus naar NK Ede
  • - Bus naar Tour de France - Brussel

Groeten, bestuur Supportersclub Mike Teunissen

Back to Top