Mike met WV Schijndel algemeen clubkampioen

Gisteren werden in Dronten de Nederlandse Clubkampioenschappen verreden. Een ploegentijdrit in vier verschillende categorieën. Mike nam met WV Schijndel deel in de A-categorie, waar vooral pro's, elite en belofte renners aan de start stonden. De ploeg werd vierde in een tijd van 59 minuten en 47 seconden. De tijdrit had een lengte van 52 kilometer.

Andere categorieën

WV Schijndel werd in de B-categorie (nieuwelingen/junioren) zesde; in de C-categorie (vrouwen) vierde en in de D-categorie (jeugd) zevende. In de A-categorie was de ploeg van Schijndel met z'n zessen. Naast Mike waren dat Robbie van Bakel, Jarno van Esch, Robin Blummel, Teun Teulings en Paul Gruithuijzen. In het eindklassement kwam de ploeg 1 minuut en 17 seconden tekort op de winnende tijd van UWTC de Volharding. De prestatie was wel voldoende om het algemeen clubkampioenschap, een totaalklassement over de vier categorieën te winnen.

Mike: "We werden met een goed gemiddelde vierde en dat ondanks een lekke band in de finale. We verloren onderweg Gruithuijzen en Teulings. Robin Blummel reed nog lek en we moesten met vier finishen en dus wachten op de wielwissel. Op de lange stukken in de polder waait het natuurlijk altijd, maar gisteren viel dat nog wel mee. Toch ook mooi dat we deze titel mee naar Schijndel nemen."

Back to Top