Vandaag is officieel bekend gemaakt dat Mike aan het einde van het seizoen zijn huidige ploeg Sunweb verlaat.  Eergisteren tekende hij een contract bij zijn oude werkgever LottoNL-Jumbo.

Beste  gevoel
"In een vroeg stadium  maakte LottoNL-Jumbo zijn  interesse bekend om mij voor 2019 op te nemen in de ploeg. Ondanks het feit dat ook Sunweb en verscheidene andere ploegen zich meldden, behield ik het beste gevoel bij  LottoNL-Jumbo", laat Mike vandaag weten vanuit Malaga, waar hij vandaag voor zijn tweede deelname aan de Vuelta  rugnummer 156 in ontvangst zal nemen.


Zwart-wit wordt geel-zwart

Voorjaarsklassiekers
"Twee jaren geleden zijn LottoNL-Jumbo en ik in goed overleg uit elkaar gegaan. We hebben altijd contact gehouden. De ploeg heeft de laatste tijd goede stappen gezet en daarom is het een mooi moment om terug te keren. De ploegleiding heeft veel vertrouwen in mijn optreden in de voorjaarsklassiekers . Bovendien ligt er ook een duidelijk plan om mijzelf te kunnen blijven ontwikkelen."

Bekende gezichten
"Ook kijk ik uit naar het weerzien bij de ploeg met verschillende oude bekenden en de ontmoeting met nieuwe mensen.  Naast mijn voorjaarsprogramma zal ik ook ondersteuning bieden bij de klimmers in de sprinttrein."