1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6

Met een zesde plaats in de eerste rit en een achtste plaatst in de tweede etappe is Mike sterk begonnen aan de Ronde van Polen. Op beide koersdagen was het plan om ploeggenoot Phil Bauhaus te lanceren voor de sprint. Deze gaf echter vroeg in de etappe aan zich niet optimaal te voelen, waarna Mike kon sprinten. In het algemeen klassement staat Mike nu op een elfde plaats op twintig seconden van de leider Ackermann, die beide ritten op zijn naam schreef

Eerste rit (134 km)
De 24-jarige Duits kampioen Pascla Ackermann (BORA-hansgrohe) was in de straten van Krákow sneller dan José Álvaro Hodeg en Matteo Trentin. De Duitser lijkt dit seizoen definitief door te bereken en zich te kunnen meten met de beste sprinters. Mike positioneerde zich relatief gemakkelijk voorin en moest alleen de allersnelsten sprinters voor laten gaan, maar bleef mannen als Consonni, Bouhanni en Boasson Hagen ruim voor.

Tweede rit (156 km)
Ackermann won dus ook de tweede etappe in de Ronde van Polen. De leider na de eerste rit klopte Alvaro José Hodeg op een indrukwekkende manier door listig langs late aanvallers Michael Mørkøv en Maciej Paterski te manoeuvreren in Katowice. Met deze zege verstevigt Ackermann zijn leidende positie in het klassement. In de laatste honderden meters zwiepten verschillende renners van de linkerzijde naar de rechterzijde van de weg, omdat in de sprint nog vluchters werden ingerekend. Mike kwam als achtste over de lijn, waarbij zijn positie op vijfhonderd meter voor de meet tussen tien en vijftien was.

Twee sprints in Polen
Mike: "Phil (Bauhaus, red.) gaf zowel gisteren als vandaag aan niet helemaal fit te zijn. Hierdoor kon ik mijn eigen sprint doen. Gisteren kon ik me goed posiotioneren bij de eerste tien en was ook tevreden met plek zes in de daguitslag. Vandaag was het positioneren lastiger. Ik zat wel aardig, maar zeker niet top en daarin kon ik weinig verbeteren. Doordat enkele renners voor me van links naar helemaal rechts gingen was het sprinten eigenlijk niet mogelijk. Maar gek genoeg haal ik wel nog tachtig kilometer per uur als maximale snelheid."

Geen koffer aangekomen in Polen.
Toen de ploeg op vrijdag aankwam in Polen was het koffer met alle kleding van Mike verdwenen. Ook voor de start van de tweede rit was het koffer nog steeds niet gearriveerd. Gelukkig heeft de ploeg voor iedere renner een zogenaamde 'regentas' mee. Hierin zit een reserve-set aan kleding.