Vroege vluchters verrassen het peloton

Harry Tanfield, rijdend voor het continentale team  Canyon- Eisberg, is de eerste leider in de Tour de Yorkshire. De Brit was in de finishplaats Doncaster de snelste van een groep van zes vroege vluchters.

Verrassing
Wat niemand had verwacht,gebeurde in de slotkilometers: het jagende peloton – met de Sunweb-mannen voorin – slaagde er net niet in de koplopers te achterhalen.

Lead-out
Mike deed zijn lead-outwerk goed: Max Walscheid won de eindsprint van de groep, maar die ging slechts om plaats zes. Mike werd geklasseerd op de 103e plaats. In het algemeen klassement is hij 102e. Net als bij ruim honderd renners  is zijn achterstand op de leider 16 seconden.

Mike op Twitter

MikeTeunissen
MikeTeunissen Quick lap on the bike today, making sure to be back on time and not miss out on any Roubaix action. Although it wou… twitter.com/i/web/status/1…

via Twitter for iPhone • 8 retweets

MikeTeunissen
MikeTeunissen Enjoying #WorldBicycleDay with a warmup and a short 6,6 k ride.. 😵Quite satisfied with the result in the prologue o… twitter.com/i/web/status/1…

via Twitter for iPhone • 5 retweets

MikeTeunissen
MikeTeunissen 35 k time trial on a normal bike, nice..😅 Happy that one is over, now time to focus on the 3 last days over here in Cali.

via Twitter for iPhone • 2 retweets

Social

Mike op Strava     Mike op Facebook     Mike op Twitter