Mike opent met P28 in kort criterium

Twee dagen voor de start van de Tour Down Under wordt in de straten van Adelaide een kort criterium verreden. In totaal moesten er 22 ronden van 2,3 kilometer worden afgelegd. In deze zogenaamde People's Choice Classic over bijna 51 kilometer werd Mike 28e.

Massasprint als opwarmer
Het criterium eindigde in een massasprint. Wereldkampioen Peter Sagan toonde zich de snelste. Hij versloeg André Greipel (winnaar in 2016 en 2017) en Caleb Ewan in een chaotische sprint op een zeer brede aankomst. In de slotfase namen BORA-Hansgrohe en Lotto Soudal het voortouw in de voorbereiding. 

Mike: "Inderdaad een hectische sprintvoorbereiding. Ik kon Phil Bauhaus nog wel aardig helpen, toen hij met de sprint begon. Daarna werd er gekwakt en verloor hij snelheid". Uiteindelijk werd Bauhaus dertiende en werd Mike de tweede renner van het Team Sunweb. Over twee dagen start de Tour Down Under, met beelden op Ziggo Sport.

Mike op Twitter

MikeTeunissen
MikeTeunissen After a long spring campaign, starting already the first week of January, still no rest after a last minute call up… twitter.com/i/web/status/9…

via Twitter for iPhone • 4 retweets

MikeTeunissen
MikeTeunissen Already saw some great new talents !! 👇🏼 twitter.com/ellenvdijk/sta…

via Twitter for iPhone • 1 retweet

MikeTeunissen
MikeTeunissen Wat een verschrikkelijk nieuws. RIP @Gooliee94 😥 Veel sterkte aan alle nabestaanden... twitter.com/snipercycling/…

via Twitter for iPhone • 3 retweets

Social

Mike op Strava     Mike op Facebook     Mike op Twitter