Mike niet gekozen tot sportman van Venray

Mike was genomineerd voor één van de Venrayse sportprijzen. De jury van Peel en Maas TV Sportgala Venray maakte begin december alle nominaties bekend. De prijzen werden in zes verschillende categorieën op maandagavond 18 december bekendgemaakt in hotel Asteria. Voormalig topturnster Verona van de Leur was de hoofdgast op dit Venrays Sportgala.

Sportman van het jaar 2017
Mike was genomineerd voor de titel sportman van het jaar 2017. Hij nam het op tegen:
- collega wielrenner Wout Poels (SKY);
- biljarter René Dericks;
- bankdrukker Jos Ploegmakers (Europees- en wereldkampioen).

De andere vijf categorieën waren: sportvrouw, sporttalent, sporter met een beperking, breedtesportprijs, trainer en vrijwilliger van 2017.
Mike werd al drie maal eerder uitgeroepen tot sportman van het jaar van de gemeente Venray. Dat was in 2012, 2013 en 2014.

Uitslag
Mike kreeg 290 stemmen en werd tweede bij de stemmen van het publiek. Bij de vakjury werd hij derde. De titel ging dit jaar naar biljarter René Dericks, die drie Grand Prix wedstrijden kunststoten op zijn naam schreef en Nederlands kampioen werd.

Mike op Twitter

MikeTeunissen
MikeTeunissen After a long spring campaign, starting already the first week of January, still no rest after a last minute call up… twitter.com/i/web/status/9…

via Twitter for iPhone • 4 retweets

MikeTeunissen
MikeTeunissen Already saw some great new talents !! 👇🏼 twitter.com/ellenvdijk/sta…

via Twitter for iPhone • 1 retweet

MikeTeunissen
MikeTeunissen Wat een verschrikkelijk nieuws. RIP @Gooliee94 😥 Veel sterkte aan alle nabestaanden... twitter.com/snipercycling/…

via Twitter for iPhone • 3 retweets

Social

Mike op Strava     Mike op Facebook     Mike op Twitter