Geen verrassingen op Limburgs Wielergala


Tom Dumoulin is gisteren tijdens het Limburgs Wielergala in het sfeervolle theater in Venray uitgeroepen tot Limburgs wielrenner van het jaar. De winnaar van de Giro en het wereldkampioenschap tijdrijden versloeg zijn mede-genomineerden Wout Poels en Sabrina Stultiens. Mike was de vierde genomineerde in deze Limburgse verkiezing.

Veel afwezigen

Mike was de enige genomineerde, die aanwezig was op dit Limburgs Wielergala. In een show, waar Sander Kleikers de avond vlot en luchtig aan elkaar praatte werden naast Mike ook Rob Ruijgh en Roy Curvers aan de tand gevoeld over hun seizoen 2017. 

Renner van de toekomst
Wielrenner Stijn Daemen uit Landgraaf werd uitgeroepen tot Renner van de toekomst in Limburg. Daemen werd in 2017 door de KNWU geselecteerd voor het Europees kampioenschap in het Deense Herning en zal vanaf 2018 uitkomen voor de opleidingsploeg van Lotto Soudal. Daemen bleef zijn mede-genomineerden Milan Vader, Nils Sinschek en Jaap Kooijman voor. 

De winnaars werden gekozen door de leden van de Club van 24, bestaande oud-wielrenners, organisatoren en andere betrokkenen uit de Limburgse wielerwereld.

Mike op Twitter

MikeTeunissen
MikeTeunissen En route to Alicante Airport after a nice week of training with the Devo guys of @TeamSunweb. Although they made me… twitter.com/i/web/status/9…

via Twitter for iPhone • 3 retweets

MikeTeunissen
MikeTeunissen Not the end I wanted after a month in Australia, happy there is nothing broken, bit disappointed I was not able to… twitter.com/i/web/status/9…

via Twitter for iPhone • 1 retweet

MikeTeunissen
MikeTeunissen Back to business again ⤵️ twitter.com/teamsunweb/sta…

via Twitter for iPhone • 2 retweets

Social

Mike op Strava     Mike op Facebook     Mike op Twitter