Mike blogt: kasseiklassiekers komen eraan

De belangrijkste periode van het seizoen komt er aan, dat vindt heel Vlaanderen tenminste en ik deel graag die mening. Na de opening in het Nieuwsblad staan de komende drie weken alle kasseiklassiekers op het programma. En aangezien deze klassiekers mij goed liggen is het ook voor mij uitkijken naar de komende weken.

Na mijn twaalfde plek in het Nieuwsblad kan ik wel zeggen dat ik de vorm nog wat aangescherpt heb in de Strade Bianche en de Tirreno-Adriatico, niet echt te zien in de uitslagen, wel te zien aan de vermogens en te merken aan het eigen gevoel. 

Langer verblijf in België
Na een relatief rustig weekje ben ik nu op weg naar België om hier de rest van de week te blijven, aangezien ik om de dag een koers heb. Ook de komende weken zal ik veel op de kasseien te vinden zijn aangezien we nog verkenningen van de Ronde en Roubaix op de planning hebben staan. De meest spectaculaire koersen van het wielerjaar komen eraan en ik kijk er naar uit. Vorig jaar reed ik nog een mooie top 10 plek in Dwars door Vlaanderen, eens kijken of we deze keer (ondanks de WorldTour upgrade) weer in de buurt kunnen komen. Voordeel is dat de herkansingen zich snel voordoen, vrijdag alweer E3 Prijs en zondag Gent-Wevelgem. En anders zijn er de zondagen erna nog wel leuke wedstrijden ;)

Back to Top