Drukbezocht wielercafé

Bijzonder veel wielerhebbers waren woensdag 21 september in Horst aanwezig bij Het wielercafé dat  in het kader van de Noord-Limburgse Wielerweek werd georganiseerd. Schrijver Bas Steman, die de zieke Bert Wagendorp verving, zorgde voor de verbindende teksten en interviewde de prominente Noord-Limburgse wielrenners Wout Poels, Mike Teunissen, Peter Winnen en Jaap Kersten.

Met op de achtergrond steeds wisselende filmbeelden en foto's mochten zij vertellen over de koers van toen en nu.  Nard Reijnders zorgde voor muzikale intermezzo's. Omroep Reindonk maakte een kort filmverslag.

BikeWriters, Mike en Wout 
De avond werd georganiseerd in het kader van de Noord-Limburgse Wielerweek. De fanclubs van Wout Poels en Mike Teunissen organiseerden het Wielercafé in samenwerking met BikeWriters, een collectief van fietsende schrijvers en schrijvende fietsers, onder wie Peter Winnen, Bas  en Bert Wagendorp. BikeWriters bracht de afgelopen jaren met verschillende schrijf- en muziekprojecten meer dan 35.000 euro voor Tour for Life en Artsen zonder Grenzen bij elkaar.

Foto's
Fotograaf Hein van Bakel uit Deurne zorgde voor foto's voor deze site en de Nieuwsbrief die binnenkort verschijnt.
Foto 1: Van links naar rechts: Reinier Honig, Wout Poels, Mike, Jaap kersten, Peter Winnen.
Foto 2: Van links naar rechts: Wou Poels, Mike, Bas Steman.

 

  

Back to Top