Mike is in de GP Gemeente Kortemark als achtste geëindigd. De wedstrijd over 162,5 kilometer werd gewonnen door de Fransman Adrien Petit (Direct Energie). Hij bleef Thomas Deruette en Taco van der Hoorn voor.

Koersverloop met een gemiddelde van 44
Het verloop van de wedstrijd was een beetje gelijk aan de wedstrijd de dag ervoor in Geraardsbergen. Er ontsnapte vroeg in de koers een grote groep met Mike, maar die werden later toch weer ingerekend. Later in de wedstrijd sprong Mike mee met o.a. Adrien Petit en Bert de Backer, die in de achtervolging gingen op een nieuwe kopgroep. Er ontstond toen een kopgroep van vijftien renners, die uiteindelijk om de zege zouden sprintten.

Opnieuw in de kopgroep
Een attente Mike zat opnieuw in de kopgroep, waar hij mee sprintte voor de prijzen. In één week tijd werd hij in drie kermiskoersen vijfde, tweede en achtste. En zat dus even zo vaak mee in de eerste groep. Mike: "Ik zat niet helemaal fris op het einde, toen Petit aanviel. Ook minder fris dan een dag eerder. Ik heb gegokt op de rest van de kopgroep, maar die hadden ook niet veel meer over. Uiteindelijk werd ik achtste."