Nominaties 2014

De laatste twee maanden van het jaar staan altijd in het teken van de uitverkiezingen. Zo was Mike genomineerd voor de Limburgse renner van het jaar. De Club van 24 koos voor Tom Dumoulin, die derde werd op het WK tijdrijden in Spanje.

Ook was Mike op het landelijke Wielergala genomineerd door de Club van 48 bij de beloften van het jaar. Wilco Kelderman, volgend jaar ploeggenoot bij Team LottoNL-Jumbo, ging met de prijs naar huis. Aanstaande maandag worden de Limburgse sportprijzen uitgereikt. Ook hierin heeft hij weer felle concurrentie met Max Verstappen en opnieuw Tom Dumoulin.

Op maandag 22 december is Mike ook genomineerd voor de sportman van het jaar in Venray, nadat hij deze prijs de afgelopen 2 edities al in de wacht wist te slepen.
Stemmen kan nog tot en met 18 december (12.00 uur) via deze link: 

http://www.peelenmaasvenray.nl/sportprijzen-venray-2014/

Tenslotte maakte de Franse wielersite Velochrono een klassement op van de beste renners tot 23 jaar. Mike werd daarin knap derde achter de Belgische winnaar Louis Vervaeke en de Zwitser Stefan Küng. De laatste drie jaar werden Taylor Phinney, Arnaud Démare, Warren Barguil en Caleb Ewan de winnaars. Zowaar geen ‘kleine jongens’.

Back to Top