1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6

Vandaag werd de jaarlijkse supportersdag weer georganiseerd. De formule voor deze dag blijft ongewijzigd en wordt nog steeds gewaardeerd door de supporters. Om 10 uur werd er met zo’n zestien sportievelingen vertrokken richting Aarle Rixtel. Ondanks een aantal lekke banden en wat miezerige regen kwam de meute rond het middaguur terug van de tocht, die iets was ingekort (48 kilometer).

Na een lekkere douche zat iedereen een half uur later aan de lekkere lunch, geserveerd door Hans en Mia Rongen (Roelanzia). Zoals gebruikelijk kwam niemand iets te kort.  Dankjewel!

Interview

Na de opening van voorzitter Willie Koonings begonnen Mike en interviewer Ger Hermans aan hun traditionele terugblik op het seizoen 2023. De belangrijkste onderwerpen in het gesprek: de nieuwe ploeg, de samenwerking met Biniam Girmaj, het voorjaar, de hoogtestages, de Tour, sterke najaar en natuurlijk de twee overwinningen. Ook werd een beetje vooruit gekeken, want de voorbereidingen starten alweer in november.

HVB 1208 kleinQuiz

Secretaris Johan Swinkels deed de quiz en alles leek voortvarend te gaan. Alle antwoorden waren goed, de supporters hadden goed geluisterd in het interview. Bij de vraag van het aantal overwinningen van de ploeg (20, red.) ging 85% verrassend de mist in. De schiftingsvraag met het aantal trainings- en wedstrijdkilometers maakte het verschil. Hans Rongen ging met de hoofdprijs, een Intermarché-rugzak, naar huis.

Surprise

Tot slot had het bestuur nog een ‘surpise’ voor de supporters. Tien jaar supportersclub moest gevierd worden en alle supporters ontvangen van Anita, Willie of Johan vier houten onderzetters met het silhouet van Mike

Fotoreportage

Fotograaf Hein van Bakel was de hele dag aanwezig en maakte een mooie fotoreportage.
Het fotoalbum is te bekijken op de website, klik hier of kijk onder de rubriek Supportersclub -> Foto’s