1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6

De afgelopen 2 weken waren weer met de nodige neerslag verlopen en dus waren ook de laatste 2 crossen nat en dus modderig..

Vorige week in Hamme vond ik daardoor een cross die me redelijk goed lag en toen ik ook nog eens kopstart pakte zag het er goed uit.. Helaas wat dit van korte duur, want in een korte afdaling die we snel tegenkwamen kwam ik in een verkeerd spoor terecht en kwam ik in de dranghekken terecht.. Vervolgens reden andere renners tegen mij aan en kon ik niet meer verder op mijn fiets. Ik liep naar de post voor een andere fiets en lag ondertussen al op de laatste plaats.. Ik maakte nog veel plekken goed en door een goede laatste ronde kwam ik nog net in de top 10 terecht..

Zondag in Asper Gavere was het opnieuw een lastige, "vettige" cross.. Ik startte goed en kon de eerste ronde goed volgen.. Toen Wout van Aert vervolgens aanzette voor een lange solo kon niemand antwoorden. Ik zakte wat weg om vervolgens nog terug te komen tot plek 3. Op 2 rondes van het einde ging ik opnieuw hard onderuit en vervolgens lukte het niet meer om verdere fouten te voorkomen. Ik zakte weg tot opnieuw de 10e plek..